Ska du resa bort en längre period?

Kanske har du fått en utlandstjänst och blir borta några månader till 1-år, eller vill du bara unna dig en längre semester!

Frågan är var du parkerar din bil under tiden?

Att parkera längre tid i citygaragen kan vara en tråkig upplevelse! Bilen blir väldigt dammig, batteriet riskerar att laddas ur och risken finns alltid att någon kör emot eller slår upp en dörr i din parkerade bil.

Vi erbjuder parkering av din bil i ett enskilt, larmat garage! Alla bilar får ett tunt skyddsskynke över sig och bilen levereras alltid nytvättad, vi underhållsladdar batteriet under hela perioden. Bilen kan ställas av och vi är självklart försäkrade i hanteringen av din bil. Du kan även välja till rekonditionering av din bil.

Hur bokar jag detta?

Anmäla inlämning 2 arbetsdagar innan du vill ställa bort bilen, antingen lämnar du den hos oss på Valhallavägen 156 eller så erbjuder vi den exklusiva tjänsten att få bilen hämtad på vår egna biltransport.

Vi behöver minst 3 arbetsdagar från det att du bokat leverans av bilen, antingen hämtar du din nytvättade bil hos oss på Valhallavägen 156 eller så erbjuder vi leverans av den till dig på vår egna biltransport.

Tänk så smidigt det kan vara, kontakta oss för prisbild under den period du vill bli av med din bil!

jorgen@j-sandell.se

Lastbil med R8&997