Våra tjänster inom modern och professionell bilvård.

Vi är specialister på att utföra lackskyddsbehandlingar, rekonditioneringar och installation av stenskottsfilm.  Produkterna vi jobbar med är bland de bästa vi kan finna på marknaden, vi är inte bundna till någon speciell produkt eller kedja vilket gör att vi hela tiden kan ta det bästa från varje tillverkare. Vi har med erfarenheten av att ha varit i branschen sen 1996 tagit fram oliks lackskydds paket för dig som köpt ny bil. Med enkla medel kan du själv sen hålla den i skick som ny, år efter år. Att göra dessa behandlingar på en ny bil gör att skötseln av den förenklas samt att de delar vi monterar skyddsfolie på skyddas från mekanisk nötning helt och hållet. 

Vi kan hjälpa dig med allt som rör vården av din bil. Oavsett om det gäller keramiska lackskyddsbehandling, riktning av bucklor, stenskottsfilm eller något annat. Vi hjälper dig gärna också med mindre tjänster som handtvätt, motortvätt eller heltvätt. Läs gärna mer om våra tjänster på respektive undersida.

Vi anar att du inte kör med din Porsche, Ferrari eller Lotus på vintern. Du lämnar enkelt bilen hos oss på Fridhemsplan när du kört färdigt på hösten.  På våren hämtar du den nytvättad och fin. Tjänsten gäller självklart alla sport och entusiastbilar.

Lånebil finns vid behov.

För att få information om vårat bokningsläge tittar du i våran blogg här på sidan, där får du information om hur lång framförhållning vi har just nu.

OBS! Ta del av våra rabatter och kampanjer, läs mer under fliken ”erbjudande”!