Våra uppskattade tjänster inom modern professionell bilvård

Vi är specialister på att utföra preventiva skyddsåtgärder på din nya bil. Vi har med erfarenheten av att ha varit i branschen sen 1996 tagit fram 3 populära DITEC paket för dig som köpt ny bil. Med enkla medel kan du själv hålla den i skick som ny, år efter år. Att göra dessa behandlingar på en ny bil gör att skötseln av den förenklas samt att de delar vi monterar skyddsfolie på skyddas från mekanisk nötning helt och hållet. De tre bilvårds paketen och vad de innehåller finner du här.

Vi kan hjälpa dig med allt som rör vården av din bil. Oavsett om det gäller Ditec’s bilvårdskoncept, riktning av bucklor, utställningspolering eller något annat. Vi hjälper dig gärna också med mindre tjänster som handtvätt, motortvätt eller heltvätt. Läs gärna mer om våra tjänster på respektive undersida.

Vi anar att du inte kör med din Porsche, Ferrari eller Lotus på vintern. För att du ska slippa krångel erbjuder vi hämtning och lämning med vår biltransport. Tjänsten gäller självklart alla sport och entusiastbilar. Vi tar även hand om vinterförvaringen av din bil.

Lånebil finns vid behov.

För att få information om vårat bokningsläge tittar du i våran blogg här på sidan, där får du information om hur lång framförhållning vi har just nu.

OBS! Ta del av våra rabatter och kampanjer, läs mer under fliken ”erbjudande”!

DITEC