Jag heter Jörgen Sandell och har arbetat med bilvård i över 20 år. Det är mitt brinnande intresse för bilar som har styrt mitt yrkesval. Stockholms Bilvård har jag drivit sedan 1998.

Genom mitt bilintresse har det känts naturligt att samarbeta med andra bilentusiaster. Vi samarbetar med flera bilklubbar och ger dig som är medlem i bilklubb rabatt. Vi bilvårdsträffar där du kan lära dig mer om hur du sköter din bil, titta på andra fina bilar och träffa nya människor. är du involverad i ett motorsällskap eller en bilklubb hör gärna av dig!

Bilvård är ett hantverk. Det går i många fall att rädda en misskött bil och förvandla den till en välvårdad pärla. Det är bra att tänka på när den gamla bilen ska bytas ut.

Idag finns det ingen enhetlig branschstandard om vad t.ex. en helrekonditionering innebär eller hur noggrant en bil ska poleras. Därför berättar jag för dig hur vi arbetar och vilket innehåll våra tjänster har. Oavsett hos vilken bilvårdsfirma du är kund hos, fråga alltid vad som ingår i behandlingen, så att du vet vad du betalar för. Vi tar personligt ansvar för vårt arbete och är stolta över att lämna ut en glänsande bil till dig.

Här kan du läsa lite mer om våra tjänster inom bilvård

För att få information om vårat bokningsläge tittar du i våran blogg här på sidan, där får du information om hur lång framförhållning vi har just nu.

OBS! Ta del av våra rabatter och kampanjer, läs mer under fliken ”erbjudande”!

Vänliga hälsningar

Jörgen Sandell

DITEC