Jag heter Jörgen Sandell och har arbetat med bilvård i över 25 år. Det är mitt brinnande intresse för bilar som har styrt mitt yrkesval. Stockholms Bilvård har jag drivit sedan 1998.

Genom mitt bil intresse har det känts naturligt att samarbeta med andra bilentusiaster. Vi samarbetar med flera bilklubbar och ger dig som är medlem i bilklubb rabatt. Vi bilvårdsträffar där du kan lära dig mer om hur du sköter din bil, titta på andra fina bilar och träffa nya människor. är du involverad i ett motorsällskap eller en bilklubb hör gärna av dig!

Bilvård är ett hantverk. Det går i många fall att rädda en misskött bil och förvandla den till en välvårdad pärla. Det är bra att tänka på när den gamla bilen ska bytas ut. När det gäller dagens lackskydd så har de keramiska lackskydden nästan helt tagit över marknaden, de har en mycket god hållbarhet pga sin stryktålighet mot tvätt kemikalier och mekanisk nötning. Idag är många av de mer kända lackskydden av samma kvalité, den största vikten ligger alltså i hantverkarens yrkesskicklighet och erfarenhet om arbetet ska bli väl utfört och hållbart.

Idag finns det ingen enhetlig bransch standard om vad t.ex. en helrekonditionering eller lackskyddsbehandling innebär eller hur noggrant en bil ska poleras. Därför berättar jag för dig hur vi arbetar och vilket innehåll våra tjänster har. Oavsett hos vilken bilvårdsfirma du är kund hos, fråga alltid vad som ingår i behandlingen, så att du vet vad du betalar för. Vi tar personligt ansvar för vårt arbete och är stolta över att lämna ut en glänsande bil till dig.

Här kan du läsa lite mer om våra tjänster inom bilvård

För att få information om vårat bokningsläge tittar du i våran blogg här på sidan, där får du information om hur lång framförhållning vi har just nu.

OBS! Ta del av våra rabatter och kampanjer, läs mer under fliken ”erbjudande”!

Vänliga hälsningar

Jörgen Sandell