I det här klippet berättar jag mer om lackskydd.

CNS ALPHA COAT, GRAPHENE. Ett starkt keramiskt lackskydd som är mycket hårt i ytan och ger en hög glans samt kraftig vattenavrinning. Behandlingen lämpar sig för dig med ny/nyare bil som vill ha det bästa lackskyddet eller tänker dig ett långsiktigt ägande på mer än 3-4 år. Uppdatering sker oftast mellan 1-2 år beroende på hur du väljer att tvätta bilen! Rekommendationen för att kunna ha lång intervall mellan uppdateringarna är att du använder bra lösningsmedel och högtryckstvätt och ha en jämn intervall på tvätten. Behandlingen tar 2-dagar i anspråk.

CNS AQUA COAT, Ett keramiskt lackskydd som passar dig med en ny bil eller begagnad bil och som kanske är osäker på hur länge du ska har kvar den. Är bilen begagnad måste man oftast lägga till en kraftigare polering baserad på lackens skick. Tvätta bilen ofta men på enkelt sätt med avfettning följt av noggrann högtrycksspolning. Då håller behandlingen länge! Behandlingen tar 1 och en halv dag. Årlig återbehandling.

Menzerna Power Lock Ultimate Protection, Ett klassiskt polymerbaserat lackskydd för dig med äldre bil som vill ha en lättskött och blank lack. Lackskyddsbehandlingen rekommenderas till dig som främst kör sommartid, har en lack som kanske redan börjat oxidera och inte kan behandlas med keramiskt lackskydd. Här är kraftigare polering inkluderat i priset. Behandlingen tar 1 och en halv dag i anspråk.

Glasbehandling förbättrar sikten vid körning i regn genom att vattnet blåser av rutan i rask takt.

Keramisk fälgbehandling är en stark ytbehandling av fälgen som gör den mer lättvättad och behovet av rengöringsmedel minskar.

Stenskottsfilm är en transparent folie som monteras på ytor utsatta för upprepad mekanisk nötning (dörrinsteg där man släpar skor och kläder och bakre kofångarens överdel t ex). Folien syns knappt monterad och klar.

Läderbehandling är en förebyggande behandling mot uppkomsten av torrsprickor i lädret. På ny bil smörjer vi direkt, på bilarsom är 1 år och äldre görs en grövre rengöring först.

Lackskydds paket. Oftast väljer kunden till olika behandlingar till sitt keramiska Lackskydd. I online bokningen kan du enkelt klicka i om du t ex vill ha: Fälgbehandling, glasbehandling, läderbehandling, motortvätt, invändig rekonditionering mm.

Vår anläggning är utrustad med oljeavskiljare och vi följer tillämpbara miljöföreskrifter för att inte smutsa ner miljön i vår stad. Vi har även ett komplett försäkringsskydd.

OBS! Ta del av våra rabatter och kampanjer, läs mer under fliken ”erbjudande”!