Gör en keramisk lackskyddsbehandling innan vintern kommer.

En keramisk lackskyddsbehandling hjälper dig att hålla bilen ren, smutsen fäster inte lika snabbt men framförallt är den mer lättvättad efter en keramisk lackskyddsbehandling. Sen blir den väldigt blank också.

Det är nu du ska behandla din bil om du inte redan gjort det, när den första saltbilen kört ut och lagt salt över vägbanan blir smutsen på en gång mycket mer komplicerad att få bort. Här i Stockholm har vi mycket barmark hela vintern och det gör att asfalten nöts av dubb. Asfaltsdammet tillsammans med salt, vatten blir en stökig smuts som hamnar på din bil.

Den keramiska lackskyddsbehandlingen tål de avfettningsmedel som måste användas vintertid, när smutsen har lösts upp av avfettningen kan du spola bort smutsen med högtryckstvätt betydligt enklare än på en obehandlad bil.

Så boka en här på hemsidan, här kan du också läsa mer om behandlingarna vi erbjuder. Har du frågor så ring 086650810 eller maila direkt till jorgen@j-sandell.se

Välkommen!

Vintervägens salt och stenskott förstör bilens lack. Vi kan stoppa slitaget!

Hur ska du skydda bilen inför vintern? Vi erbjuder lösningar som får din bil att behålla nyskicket mår efter år. 

På en ny bil är det lämpligt att montera stenskottsfilm på alla delar som är utsatta för stenskott. Det brukar vara allt framför vindrutan, a-stolpar, backspeglar och framkant tak. På många bilmodeller är även trösklar och nedre del av dörrarna väldigt utsatt från bilens egna framhjul.

Med stenskottsfilmen installerad har du stoppat slitaget från stenskott, insekter och annat som din bil möts av ute i trafiken.

För att göra bilen blank och lättvättad erbjuder vi hållbara och starka keramiska lackskyddsbehandlingar. Dessa gör bilen lättvättad över lång tid och har vi monterat stenskottsskydd behandlas även stenskottsfilmen så att hela bilen blir lättvättad.

Boka din tid nu innan vinterns prövningar startar!

Tesla som fått lackskydd
Tesla som fått stenskottsfilm och keramiskt lackskydd

Vi är dåliga på att svara i telefonen.

Vi är 2-3 personer som jobbar och vi har konstant en maskin igång eller så står vi mitt i en skyddsfilms installation. Vi hinner tyvärr inte med att svara i telefonen särskilt ofta och vi hänvisar till vår online bokning. Hittar du inte exakt det du vill ha eller vill komplettera så skriver du det i kommentarsfältet så löser vi det på plats. Det går bra att maila också, jag svarar så snabbt jag kan. Välkommen!

 

 

Nu har vi nya starka lackskydd!

CNS ALPHA COAT, GRAPHENE. Ett starkt keramiskt lackskydd som är mycket hårt i ytan och ger en hög glans samt kraftig vattenavrinning. Behandlingen lämpar sig för dig med ny/nyare bil som vill ha det bästa lackskyddet eller tänker dig ett långsiktigt ägande på mer än 3-4 år. Uppdatering sker oftast mellan 1-2 år beroende på hur du väljer att tvätta bilen! Rekommendationen för att kunna ha lång intervall mellan uppdateringarna är att du använder bra lösningsmedel och högtryckstvätt och ha en jämn intervall på tvätten. Behandlingen tar 2-dagar i anspråk. 

CNS AQUA COAT, Ett keramiskt lackskydd som passar dig med en ny bil eller begagnad bil och som kanske är osäker på hur länge du ska har kvar den. Är bilen begagnad måste man oftast lägga till en kraftigare polering baserad på lackens skick. Tvätta bilen ofta men på enkelt sätt med avfettning följt av noggrann högtrycksspolning. Då håller behandlingen länge! Behandlingen tar 1 och en halv dag. Årlig återbehandling.

 

MENZERNA Power Lock Ultimate Protection, Ett klassiskt polymerbaserat lackskydd för dig med äldre bil som vill ha en lättskött och blank lack. Lackskyddsbehandlingen rekommenderas till dig som främst kör sommartid, har en lack som kanske redan börjat oxidera och inte kan behandlas med keramiskt lackskydd. Här är kraftigare polering inkluderat i priset. Behandlingen tar 1 och en halv dag i anspråk.

Ett starkt keramiskt lackskydd som gör bilen blank och lättvättad!
« Äldre inlägg