15% rabatt på DITEC Lackbehandlingar

Fram till sista oktober lämnas 15% rabatt på en första DITEC lackbehandling. Läs mer under fliken “erbjudanden”!

Ditec Ceramic Ultra

Vinter och saltbilens framfart närmar sig, med Ditec ceramic ultra kommer du uppleva en stor skillnad i resultatet vid biltvätt. Med bra avfettning och högtryckstvätt klarar du dig länge utan att behöva svamptvätta bilen. Ditec ceramic ultra är ett av de starkare lackskydden som finns på marknaden. Boka nu via vår onlinebokning här på hemsidan eller ring 08-6650810. Välkommen!

Privatleasar du din bil?

Privatleasar du din bil?

Vi har sett de avdrag återförsäljare gör för diverse småskador som repor, dörruppslag etc. Ofta är det skador vi helt eller delvis kan åtgärda för halva kostnaden.

Så om du får ett papper i din hand med en saftig summa på åtgärder för att återställa din bil, kom till oss först för en besiktning och ett kostnadsförslag. Det kan löna sig!

08-6650810

Privat leasing

Nu har Stockholms Bilvård J. Sandell AB öppnat igen!

Efter lite semesterstängt kör vi på Stockholms Bilvård J. Sandell AB återigen på som vanligt, men vi har ändringar till kommande årsskifte. Läs mer nedan.

 Till kommande årsskifte lämnar vi lokalen på Valhallavägen 156 permanent. Föreningen ville ha tillbaks lokalen, vi flyttar därmed all verksamhet till vår lokal på Drottningholmsvägen 5 (Fridhemsplan). Där är stängt nu för renovering och utbyggnad.

Vi ser fram emot att jobba i fräscha lokaler och nu slipper du som kund cirkla runt och leta parkering på Valhallavägen. Tryck på vår porttelefon bara så kör du rakt ner till oss på Fridhemsplan.

Välkommen!

Semesterstängt V30 & 31.

Vi kommer att ha stängt vecka 30-31, vi öppnar den 6/8 igen. Välkommen och trevlig sommar!

Fridhemsplan stängt för renovering!

OBS! Fridhemsplan är nu stängt för renovering och öppnar januari 2020, vi kommer därför ha lite längre väntetider och svarstider under 2019. Hjälp oss effektivisera genom att använda onlinbokningen så mycket som möjligt!

Välkommen!

Dags att boka tid för DITEC Lackskydd!

Nu är det dags att boka tid för DITEC lackskydd, de senaste dagarnas sol och lite varmare temperaturer har gjort att det börjat ringa och mejlas ordentligt till oss. Var beredd på väntetider kring 4-veckor under våren då vi endast kommer ha Valhallavägen öppen. Fridhemsplan stänger för renovering den 1/4.

Boka din tid här på hemsidans onlinebokning!

Välkommen!

Ditec, lackskydd
DITECbehandlad Jaguar

Ändrade öppettider på Fridhemsplan!

Vi har ändrat öppettiderna på Fridhemsplan, Måndagar och Tisdagar håller vi stängt under februari och hela mars. Från 1/4 stänger Fridhemsplan för renovering och expandering av lokal. Vi är tillbaks till årsskiftet 2019/20.

DITEC Lackskydd

Viktig information till våra kunder.

Hej, här kommer lite viktig information till våra kunder. Vår station på Fridhemsplan stängs för renovering den 25/3 2019, lokalen kommer renoveras och expanderas under 9-månader. Vi öppnar igen den 6/1 2020.

Under tiden jobbar hela gänget kvar på Valhallavägen 156 som vanligt, men årsskiftet 2019/2020 stänger vi Valhallavägen permanent och flyttar till dom nyrenoverade och utbyggda lokalerna på Fridhemsplan (Drottningholmsvägen 5).

En av hovstallets många bilar som vi skött om.

Pris på Ditec Lackbehandling

Pris på Ditec lackbehandling beror på bilens ålder och storlek. Du kan enkelt få fram priset på Ditecbehandling för just din bil genom att använda vår onlinebokning. Du väljer ålder och storlek, sen ser du vad de olika behandlingarna kostar för just din bil. Glöm inte att vi just nu har 15% rabatt på Ditecbehandlingarna! Använd någon av bokningsknapparna på hemsidan för att se ditt pris. Sen kan du välja om du vill boka in den eller inte. Välkommen!

Ditec, lackskydd
DITECbehandlad Jaguar
« Äldre inlägg