31/1 2020 stänger Valhallavägen 156

Den 31/1 2020 stänger vi vår station på Valhallavägen 156. Vi öppnar därmed vår nyrenoverade station på Drottningholmsvägen 5 Måndagen den 3/2 2020. Där slipper du som kund att leta parkering! Kör fram mot porten och gå fram till vår porttelefon, tryck så öppnar vi porten och du kan köra ner. Välkommen till Fridhemsplan! 

Snart flyttar vi!

Under slutet av Januari stänger vi Valhallavägen permanent. Vi flyttar då till vår nyrenoverade anläggning på Drottningholmsvägen 5 (Fridhemsplan) Bilar bokade i slutet av Januari och framåt kan komma att bli omdirigerade till Fridhemsplan istället med minst en veckas varsel. Välkomna!

 

Ditec, lackskydd
DITECbehandlad Jaguar

Tvätta bil vintertid.

Att tvätta bilen vintertid kan vara ett tidsödande projekt som ändå slutar med att du har en massa smuts kvar på lacken.

Här kommer några enkla tips för att du ska få ett bättre resultat när du tvättar bilen vintertid.

  1. Bilen ska vara torr och plusgrader i lackytan när avfettning läggs på.
  2. Välj en avfettning som löser petroleumsmuts vintertid, när du sprayar på den ska det omgående börja rinna som bruna draperier. Det ska synas att den löser smutsen! (Se bild)
  3. Spola med högtryck lugnt och metodiskt underifrån och upp del för del. (Se bild)
  4. Nu kan du svampa bilen försiktigt, eller så nöjer du dig här och låter fartvinden torka bilen.
  5. Det viktigaste är att tvätta bilen ofta om man kör dagligen, ju mer sällan du tvättar desto mer metallpartiklar hinner sätta sig i smutsen och sen etsa fast i lackytan och lämna små missfärgningar. (Se bild) Dom får vi bort men för lekman kan det vara svårt!
  6. Har du en Ditecbehandlad bil är proceduren densamma, men det kommer bli enklare och ge bättre resultat efter avspolningen.
Innan avfettning.
Med kallavfettning på, redo att spolas.
Den upplösta smutsen spolas av underifrån och uppåt i lugnt och metodiskt tempo, panel för panel!
Små prickar kvar efter tvätten, det är oftast små metallpartiklar som vi tar bort med en special-lera eller en syra. Tvätta bilen ofta så minskar mängden partiklar!

Den bästa tiden att Ditecbehandla är nu!

Välkommen in och DITECbehandla din bil nu!

Vinterförvaring av sommarbilen

Fina bilar på väg till vinterförvaring.

Vi vinterförvarar din sommarbil, det är ett smidigt sätt för dig att frigöra plats hemma under vintern. Lämna bilen hos oss när det passar dig, vi håller med underhållsladdare och lämnar tillbaks en nytvättad bil till dig på våren. Bilarna står säkert i ett garage med larm/kamera. Läs mer under Premium Storage här på vår hemsida. Välkommen! 

ca 2-månader till flytten!

Efter ca 22 år på Valhallavägen 156 lämnar vi nu för att flytta till våra nyrenoverade lokaler på Drottningholmsvägen 5! (Fridhemsplan).

Föreningen vi hyr av ville ha lokalen själva och det kändes jobbigt till en början. Samtidigt så är lokalen sliten och det krävs stora insatser att få den fin.

Därför känns det nu skönt att komma till något som är nyrenoverat och byggt efter våra önskemål. Vi öppnade Fridhemsplan i December 2016, men från 1/4 2019 fick vi stänga då hela garaget vi har lokalen i skulle renoveras. För dig som kund kommer det bland annat innebära att du slipper leta parkering (Valhallavägen är svår att hitta parkering på), du trycker bara på vår porttelefon så öppnar vi porten och du kan köra ner. Precis utanför har du både blå bussarna och T-banan.

Flytten kommer sannolikt ske under januari och vi håller er uppdaterade här och i sociala medier.

 

 

 

Ditec vs Salta och kladdiga vintervägar.

De flesta har nu märkt att smutsen på bilen börjar blir brunare, tjockare och svårare att få bort. Det är saltet tillsammans med asfaltsdamm upprivet av dubbar som sätter sig längs bilens sidor och i bak. Med en Ditec lackbehandling förenklar du hela proceduren med att lösa upp och spola bort smutsen. Så kom in med din bil och låt oss göra den blank och lättvättad! Välkommen!

15% rabatt på DITEC Lackbehandlingar

Fram till sista oktober lämnas 15% rabatt på en första DITEC lackbehandling. Läs mer under fliken “erbjudanden”!

Ditec Ceramic Ultra

Vinter och saltbilens framfart närmar sig, med Ditec ceramic ultra kommer du uppleva en stor skillnad i resultatet vid biltvätt. Med bra avfettning och högtryckstvätt klarar du dig länge utan att behöva svamptvätta bilen. Ditec ceramic ultra är ett av de starkare lackskydden som finns på marknaden. Boka nu via vår onlinebokning här på hemsidan eller ring 08-6650810. Välkommen!

Privatleasar du din bil?

Privatleasar du din bil?

Vi har sett de avdrag återförsäljare gör för diverse småskador som repor, dörruppslag etc. Ofta är det skador vi helt eller delvis kan åtgärda för halva kostnaden.

Så om du får ett papper i din hand med en saftig summa på åtgärder för att återställa din bil, kom till oss först för en besiktning och ett kostnadsförslag. Det kan löna sig!

08-6650810

Privat leasing

« Äldre inlägg