Vi är dåliga på att svara i telefonen.

Vi är 2-3 personer som jobbar och vi har konstant en maskin igång eller så står vi mitt i en skyddsfilms installation. Vi hinner tyvärr inte med att svara i telefonen särskilt ofta och vi hänvisar till vår online bokning. Hittar du inte exakt det du vill ha eller vill komplettera så skriver du det i kommentarsfältet så löser vi det på plats. Det går bra att maila också, jag svarar så snabbt jag kan. Välkommen!

 

 

Nu har vi nya starka lackskydd!

CNS ALPHA COAT, GRAPHENE. Ett starkt keramiskt lackskydd som är mycket hårt i ytan och ger en hög glans samt kraftig vattenavrinning. Behandlingen lämpar sig för dig med ny/nyare bil som vill ha det bästa lackskyddet eller tänker dig ett långsiktigt ägande på mer än 3-4 år. Uppdatering sker oftast mellan 1-2 år beroende på hur du väljer att tvätta bilen! Rekommendationen för att kunna ha lång intervall mellan uppdateringarna är att du använder bra lösningsmedel och högtryckstvätt och ha en jämn intervall på tvätten. Behandlingen tar 2-dagar i anspråk. 

CNS AQUA COAT, Ett keramiskt lackskydd som passar dig med en ny bil eller begagnad bil och som kanske är osäker på hur länge du ska har kvar den. Är bilen begagnad måste man oftast lägga till en kraftigare polering baserad på lackens skick. Tvätta bilen ofta men på enkelt sätt med avfettning följt av noggrann högtrycksspolning. Då håller behandlingen länge! Behandlingen tar 1 och en halv dag. Årlig återbehandling.

 

MENZERNA Power Lock Ultimate Protection, Ett klassiskt polymerbaserat lackskydd för dig med äldre bil som vill ha en lättskött och blank lack. Lackskyddsbehandlingen rekommenderas till dig som främst kör sommartid, har en lack som kanske redan börjat oxidera och inte kan behandlas med keramiskt lackskydd. Här är kraftigare polering inkluderat i priset. Behandlingen tar 1 och en halv dag i anspråk.

Ett starkt keramiskt lackskydd som gör bilen blank och lättvättad!

Få tillbaks känslan du hade för bilen som ny.

Av olika skäl tycker man inte längre att det är värt att byta bil med 3-års intervall, istället siktar man på 5-6år. Har man skött service är det inga problem med bilens driftsäkerhet, men man känner att man vill få tillbaks känslan bilen hade som ny. Då hjälper vi till! En helrekonditionering innebär att man gör rent bilen i motorrum interiört och på utsidan poleras lacken ordentligt för att få bort repor etc. Man kan mot pristillägg få mer hållbara keramiska lackskydd från CNS om man inte nöjer sig med det enklare lackskydd som ingår.

Kunder som privat leasar sin bil ber oss också om hjälp med att  göra i ordning lacken för att slippa onödiga avdrag i samband med återlämnandet.

Välkommen till oss på Stockholms Bilvård J.Sandell AB, kom förbi eller boka en helrekonditionering  här på vår hemsida. 

 

« Äldre inlägg