Info om hur Covid-19 påverkar vår verksamhet.

Det är speciella tider för oss alla nu under Covid-19’s framfart. Det påverkar även vår verksamhet, med barn på dagis gör det att vi snabbt tvingas stänga vissa dagar pga VAB. När vi jobbar läggs all fokus på att utföra dagens arbeten, telefon och mail tas i mån av tid och svarstiden kan variera.
 
Därför vädjar vi till er som vill boka arbeten att använda vår onlinebokning som finns på www.j-sandell.se. Det här kommer gälla under den tid det tar för en pandemi att ebba ut, tills dess hoppas vi på överseende och välkomnar dig och din bil!
 
Välkommen!
 
 

Vi vinterförvarar din sommarbil!

I vår tjänst “Sandell Premium Storage” tar vi hand om din bil på ett tryggt och säkert sätt. Varje bil har sin egen underhållsladdare och till våren kan du välja vilken nivå på rengöring du vill ha av din bil. Boka nu för vintern 2020/2021. Välkommen!   jorgen@j-sandell.se  

Vinterförvaring av sommarbil

Helrekonditionera din gamla bil.

Du haft din bil ett flera år, den har rullat på felfritt i säg + 5000 mil. Du känner att det skulle vara skoj med en ny bil, men mellanskillnaden för en ny bil är högre än du väntat. 

Då är helrekonditioneringen en fin investering, för en bråkdel av mellanskillnaden till en ny bil får du uppleva din trotjänare som väldigt nära ny igen.

Vi tvättar av den ordentligt exteriört, i motorutrymme och dörrfalsar. Lacken poleras sen ordentligt för att få bort så mycket repor vi kan, oftast poleras lacken i 2-3 steg. På den polerade och nu tvättade ytan lägger vi ett av Ditec’s lackskydd för att bilen ska hålla sig blank och lättvättad under en längre tid.

Interiört gör vi rent paneler, läder, knappar och reglage. Dammsuger ordentligt samt putsar fönster. Lösa gummi och Tygmattor tvättas. Vid behov väljer man till kemtvätt med hetvatten för alla textilierna. 

Du rekommenderas att ha med ett lackstift för att vi ska kunna dutta i stenskott etc. 

Resultatet blir att bilen får tillbaks den nykänslan du var ute!

Priset på en helrekonditionering av personbil är 7250:- och på suv/minibuss 7950:- inkl moms. Du blir av med bilen i två dagar.

Välkommen!

Helrekonditionering

DITEC Lackbehandling

Vi på Ditec har en rad olika lackbehandlingar, du kan välja den Ditecbehandling som passar dig bäst genom att berätta hur du använder din bil, hur du tvättar den och hur länge du kommer köra din bil. Utifrån det tar vi fram de bästa alternativen.

En Ditecbehandling tar i regel 2-3 dagar att utföra, resultatet blir en blankare bil men framför allt mer lättvättad över en lång period framöver. Alla Ditecbehandlingar har en intervall då man gör uppdateringar för att hålla lacken i skick som ny och konstant lättvättad. Intervallen är till en början fast, men vartefter vi lär känna våra kunders sätt att sköta bilen märker vi om vi kan förlänga intervallen. En bil som tvättas skonsamt kan förlänga intervallen.

Till din Ditec lackbehandling kan du välja till glas, fälg, läderbehandling t ex. Dessa behandlingar är subventionerade när de utförs i samband med lackbehandlingen.

Ring oss idag, eller boka på hemsidanför att få en tid nu under våren. 

Välkommen!

 

Ditecbehandlade bilar
DITEC Lackskydd

Coronaviruset och Covid-19

Med tanke på Coronaviruset och Covid-19, vi kan komma och hämta bilar hemma hos dig om du inte vill ge dig ut. Vi kan även sanera interiören på din bil om du känner behov av det!

Vi kan hämta bilen hos dig om du inte vill ge dig ut eller tillhör en riskgrupp.

En gratis övernattning på herrgård!

NÄR DU BOKAR EN FÖRSTA DITEC® LACKSKYDDSBEHANDLING, SÅ BJUDER VI PÅ ÖVERNATTNING PÅ HERRGÅRDSHOTELL!

Hade det inte varit skönt att få komma iväg, bara ni två – i lugn och ro? Då så, varsågod!

Boka en Ditec lackskyddsbehandling så får du en herrgårdshotell övernattning för 2 personer inkl. frukost på köpet (värde, 1.000 – 1.700:-).

Ring oss på 08-6650810 för mer info!

J. Sandell Premium Storage

J. Sandell Premium Storage är en bekväm förvaringstjänst för dig med en bil du vill ha förvarad under en vinter t ex. Våren är snart här och vi ska börja leverera årets förvaringar snart, vill du kolla bokningsläget inför hösten och vintern 2020 är det bra att redan nu skriva upp sig på listan. Ring 08-6650810 eller maila jorgen@j-sandell.se och anmäl intresse! Välkommen.

31/1 2020 stänger Valhallavägen 156

Den 31/1 2020 stänger vi vår station på Valhallavägen 156. Vi öppnar därmed vår nyrenoverade station på Drottningholmsvägen 5 Måndagen den 3/2 2020. Där slipper du som kund att leta parkering! Kör fram mot porten och gå fram till vår porttelefon, tryck så öppnar vi porten och du kan köra ner. Välkommen till Fridhemsplan! 

« Äldre inlägg