I det här klippet berättar jag om Stenskottsfilmen.

Lackskyddsfilm / stenskottsfilm (ppf) är det bästa sättet att bevara bilens mest utsatta detaljer exteriört. Allt från valda detaljer i fronten till hel bil kan kläs in i plastfilm.
Filmen vi använder är CovrGard. Keith, en veteran i branschen, har utvecklat en ppf med bättre prestanda än tidigare stenskottsfilmer. Både för det långsiktiga skyddet av bilens lack och för oss installatörer.
CovrGard – lackskyddsfilm skapar en kristallklar, praktiskt taget osynlig barriär mellan den täckta ytan och de dagliga påfrestningarna vid daglig användning.
En plastfilm som är lika blank som klarlacksytan på din bil, vilket gör att det blir svårt att se filmen över huvud taget.
Vi viker in filmen runt kanter i största möjliga mån för att slippa synliga kanter. Filmen har självläkande egenskaper vilket gör att mindre repor som uppstår försvinner efter ca 30 sekunder. Vi demonstrerar gärna detta för dig hos oss!

Den ger skydd mot skador som orsakas av stenskott och mindre repor 
som vanligtvis orsakas under tvätt, tillsammans med de skadliga effekterna av vissa kemikalier, fågelspillning och mindre skavmärken.

CovrGard har GLOS – med överlägsen glans, MATT – matt transparent stenskottsfilm, BLAK – blank svart och LITE – ett anpassat skydd för strålkastare och bakljus i sitt sortiment. Snart kommer också fönsterfilm för vindrutan.

Vi beställer färdigskurna kit till just din bil.

Här kan du se en filmsnutt om CovrGard och webbsajten finns här

Kontakta oss om lackskyddsbehandling av din bil. Vi finns i Stockholm

Läs mer om vilket lackskydd du ska välja

Maila oss för en offert till din bil: jorgen@j-sandell.se

 

 

 

 

 

<!-- Google tag (gtag.js) - Google Analytics -->
<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-26148735-1">
</script>
<script>
  window.dataLayer = window.dataLayer || [];
  function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
  gtag('js', new Date());

  gtag('config', 'UA-26148735-1');
</script>