Ditec® Ceramic Ultra, Ett Ditec lackskydd som är mycket hårt i ytan. Behandlingen lämpar sig för dig med ny/nyare bil som mest tvättar den med tvätt kemikalier och högtryckstvätt. Alltså inte svamptvättar så ofta och har ett lågt behov av att använda snöborste. Tvätta bilen ofta men på enkelt sätt med avfettning följt av noggrann högtrycksspolning. Uppdatering sker oftast vartannat år och lacken håller sig mycket lättvättad under lång tid! Behandlingen tar 3-dagar i anspråk.
Här kan du läsa mer om DITEC Ceramic Ultra

Ditec® – lackkonservering är ett långtidsverkande lackskydd för dig med ny/nyare bil som vill ha en lättskött och blank lack. Behandlingen passar dig som ofta vill svamptvätta bilen, har behov av att använda snöborste vintertid. Alltså utsätter lacken för ett visst mekaniskt slitage. Behandlingen tar 2-dagar i anspråk. Återbehandling görs var artonde månad.

Ditec® Ceramic Plus Ett keramiskt som passar dig som har en ny bil eller med några år på nacken och kanske är osäker på hur länge du har kvar den. I behandlingen ingår en polering baserad på lackens skick. Tvätta bilen helst ofta men på enkelt sätt med avfettning följt av noggrann högtrycksspolning. Då håller behandlingen länge! Behandlingen tar 1 och en halv dag. Årlig återbehandling.

Ditec® glasbehandling förbättrar sikten vid körning i regn.

Ditec® keramisk fälgbehandling är en stark ytbehandling av fälgen som gör den mer lättvättad och behovet av rengöringsmedel minskar.

Stenskottsfilm är en transparent folie som monteras på ytor utsatta för upprepad mekanisk nötning (dörrinsteg där man släpar skor och kläder och bakre kofångarens överdel t ex). Folien syns knappt monterad och klar.

Ditec® läderbehandling är en förebyggande behandling mot uppkomsten av torrsprickor i lädret.

Ditec® Lackskydds paket. Oftast väljer kunden till olika behandlingar till sitt Ditec Lackskydd. I online bokningen kan du enkelt klicka i om du vill t ex ha Ditec Fälgbehandling, glasbehandling, läderbehandling, motortvätt, invändig rekonditionering mm.

Vår anläggning är självklart utrustad med oljeavskiljare och vi följer tillämpbara miljöföreskrifter för att inte smutsa ner miljön i vår stad. Vi har även ett komplett försäkringsskydd.

OBS! Ta del av våra rabatter och kampanjer, läs mer under fliken ”erbjudande”!