Intresseanmälan

DITEC lackkonserveringspaket

DITEC-lackkonservering är ett långtidsverkande lackskydd för dig som vill ha en lättskött och hållbar lack. Du behöver aldrig mer vaxa bilen. Bilen blir märkbart lättare att tvätta och DITEC-behandlingen tål till skillnad från vax avfettning. Behandlingen tar två dagar i anspråk. Om bilen är mindre än ett år gammal vid behandlingen lämnar vi sex års garanti på att bilen är minst lika blank efter sex år som när den var ny. Förutsatt att du låter oss göra en återbehandling var artonde månad.

DITEC Ceramic Ultra, ett keramiskt lackskydd som lämpar sig för dig som vet med dig att du nöter lite hårdare på din lack genom att köra extremt mycket och tvättar bilen ofta. Uppdatering sker årligen.

DITEC glasbehandling förbättrar sikten vid körning i regn.

DITEC fälgbehandling är en stark ytbehandling av fälgen som gör den mer lättvättad och behovet av rengöringsmedel minskar.

Skyddsfolien är en transparent folie som monteras på ytor utsatta för upprepad mekanisk nötning (dörrinsteg där man släpar skor och kläder och bakre kofångarens överdel t ex). Folien syns knappt monterad och klar.

DITEC läderbehandling är en förebyggande behandling mot uppkomsten av torrsprickor i lädret.

DITEC textilimpregnering är en ytbehandling för textil som gör att vätskor rinner av textilen istället för in i den.

DITEC Lackkonservering är basen i paketen, paketen är framtagna för att vi ytterst sällan “bara” gör en DITEC Lackkonservering nuförtiden. Det slutar oftast med glasbehandling, folieskydd osv som tillval. Vi har satt samman tre paket som är baserad på den efterfrågan vi har på våra tjänster, för dig som kund resulterar det i prisvärda behandlingar som gör att din bil kommer hålla sig flera snäpp finare år efter år med en minimal egen arbetsinsats.

DITEC Paket 1: Paket nummer ett innebär att vi utför DITEC lackkonservering, DITEC glasbehandling och DITEC fälgsbehandling.

DITEC Paket 2: Paket nummer två innehåller paket nummer ett plus folieskydd på bakre kofångarens överdel samt DITEC läderbehandling alt textilimpregnering.

DITEC Paket 3: Paket nummer tre innehåller paket nummer två men är upplagt som ett bilvårdsabonnemang också. För dig som vill att din bil ska få den bästa tänkbara omvårdnad den kan få. Vi bokar in bilen halvårsvis och går genom den på utsida och insida samt motorutrymme. Vi gör översyn och åtgärd av uppkomna repor, stenskott och dörruppslag (Buckelriktning ingår ej). När det är dags för återbehandling görs den på lämplig halvårsbehandling. Utan tvekan den mest exklusiva behandling din bil kan få!

Vår anläggning är självklart utrustad med oljeavskiljare och vi följer tillämpbara miljöföreskrifter för att inte smutsa ner miljön i vår stad. Vi har även ett komplett försäkringsskydd.

 

OBS! Ta del av våra rabatter och kampanjer, läs mer under fliken “erbjudande”!

Med vänliga hälsningar

Jörgen Sandell

Intresseanmälan