CNS ALPHA COAT, GRAPHENE. Ett starkt keramiskt lackskydd som är mycket hårt i ytan och ger en hög glans samt kraftig vattenavrinning. Behandlingen lämpar sig för dig med ny/nyare bil som vill ha det bästa lackskyddet eller tänker dig ett långsiktigt ägande på mer än 3-4 år. Uppdatering sker oftast mellan 1-2 år beroende på hur du väljer att tvätta bilen! Rekommendationen för att kunna ha lång intervall mellan uppdateringarna är att du använder bra lösningsmedel och högtryckstvätt och ha en jämn intervall på tvätten. Behandlingen tar 2-dagar i anspråk. 

CNS AQUA COAT, Ett keramiskt lackskydd som passar dig med en ny bil eller begagnad bil och som kanske är osäker på hur länge du ska har kvar den. Är bilen begagnad måste man oftast lägga till en kraftigare polering baserad på lackens skick. Tvätta bilen ofta men på enkelt sätt med avfettning följt av noggrann högtrycksspolning. Då håller behandlingen länge! Behandlingen tar 1 och en halv dag. Årlig återbehandling.

 

MENZERNA Power Lock Ultimate Protection, Ett klassiskt polymerbaserat lackskydd för dig med äldre bil som vill ha en lättskött och blank lack. Lackskyddsbehandlingen rekommenderas till dig som främst kör sommartid, har en lack som kanske redan börjat oxidera och inte kan behandlas med keramiskt lackskydd. Här är kraftigare polering inkluderat i priset. Behandlingen tar 1 och en halv dag i anspråk.

Ett starkt keramiskt lackskydd som gör bilen blank och lättvättad!