DITEC Lackkonservering är en lackbehandling med lång hållbarhet som främst görs på helt ny bilar. Äldre bilar kan även de behandlas men kräver då en grövre polering innan själva lackkonserveringen kan utföras.

Att DITECbehandla bilen gör att du som brukare får en mer lättskött bil där du kan lägga mindre tid på tvätt och dessutom helt slipper vaxa lacken. DITECbehandlingen uppdateras med 18 månaders intervall och mellan dessa intervaller ska bilen hållas blank och lättvättad tack vare lackkonserveringen.

Du behandlar din bil så fort som möjligt oavsett årstid, vintern är den årstid lackkonserveringen gör mest nytta då bilen snabbt gror igen av komplicerad smuts från våra vägar. Avfettning är inga problem att använda, det är bättre att du löser upp smutsen och spolar bort den med högtryckstvätt istället för att stå och gnugga bort smutsen med en svamp!

Vi på Stockholms Bilvård har DITECbehandlat bilar sedan 1996 och vet att det är ett av de bästa lackskydden på marknaden, tillsammans med vår erfarenhet av hantverket blir vi svårslagna vad gäller utförandet av lackbehandlingar och rekonditionering av fordon.

Välkommen med din bil och låt oss ta fram nykänslan i den igen!

Hälsningar /
Jörgen med personal.

Photo 2013-01-29 08 15 13