Här bokar du enkelt din tvätt av bilen!

Tvätta bilen hos oss på Valhallavägen 156 eller Drottningholmsvägen 5 (Fridhemsplan)


NOVEMBERKAMPANJEN är här!

Novemberkampanj 2017, boka arbetet under november 2017 och vi utför det under januari 2018!

20% rabatt lämnas på förstabehandlingen av DITEC Ceramic Ultra,
15% rabatt lämnas på förstabehandlingen av klassisk DITEC lackkonservering,
10% rabatt lämnas på Polering + 1-års lackskydd samt helrekonditioneringen.

Erbjudandet kan inte kombineras med andra.

Gäller bokning innan sista November!

Ring 08-6650810 eller boka i vår onlinebokning på www.j-sandell.se

Ange kod: 20%NOV

Välkommen!


Keramisk lackbehandling!

Keramisk lackbehandling!

Vintern närmar sig med stormsteg, vintersmutsen är ett elände att få bort från bilen. Gör du en DITEC Ceramic Ultra (Keramisk lackbehandling) kommer bilen bli markant mycket mer lättvättad. Så unna dig och din bil en keramisk lackbehandling nu! Ring 086650810 eller boka online här från vår hemsida! Välkommen!

Vi vinterförvarar din bil!

Vi vinterförvarar din bil!

Vi vinterförvarar din bil på smidigaste möjliga sätt för dig, lämna in din bil på Valhallavägen 156 eller Drottningholmsvägen 5 när det passar dig under våra öppettider. Ett par veckor innan du vill ha fram den i vår säger du till, då får du tillbaks en ut och invändigt nytvättad bil. Varje bil har en egen underhållsladdare för batteriet och bilarna står i larmade lokaler med kamera och väktarutryckning. Boka nu genom att ringa 08-6650810 eller skicka ett mejl till: jorgen@j-sandell.se Välkommen!

Boka här!


DITEC Lackkonservering, snart vinter!

DITEC Lackkonservering

Snart börjar saltbilarna rulla på våra gator, smutsen på vägarna övergår till en oljeliknande smörja som är svår att få bort från lacken. DITEC Lackkonservering hjälper dig att hålla bilen ren, en bra avfettning och högtryckstvätt räcker för att hålla bilen ren och behovet av svamptvätt minskar! Boka din DITEC Lackkonservering eller DITEC Ceramic Ultra nu på 08-6650810. Eller använd vår onlinebokning!


Boka biltvätt på Kungsholmen!

Boka Biltvätt på Kungsholmen!

Vi finns sen 1/12 2016 med ett DITEC bilvårdscenter på Kungsholmen!

Alla som bokar handtvätt eller heltvätt online eller på 08-40914701 under september/oktober får en kul present! (Värde 139:-)

Boka en handtvätt här:

Diskutera eventuell lackskyddsbehandling inför kommande vinter!

Vi finns på Drottningholmsvägen 5 med porttelefon vid nedfartsport till P-garaget.

Välkommen!

Keramiska lackbehandlingar.

Keramiska lackbehandlingar!

Vad skiljer den keramiska lackbehandlingen från de klassiska lackbehandlingar som de vax, teflon, silikon, polymerbaserade varianter som funnits på marknaden i många år?

Vi arbetar med DITEC Ceramic Ultra, till skillnad från många andra keramiska lackbehandlingar är DITEC Ceramic Ultra en 2-komponents behandling. En keramisk lackbehandling lägger sig som en tunn hård yta på lackytan, de klassiska behandlingarna handlar om att fylla igen microporer i lacken, men om man skulle titta i microskåp på lackytan så är ”topparna” på lacken inte täckta.

Beroende på vad den klassiska lackbehandlingen är uppbyggd av har den olika hållbarhet och motståndskraft mot mekanisk åverkan och tvättkemikalier. DITEC Lackkkonservering är en 2-komponents klassisk lackbehandling uppbyggd av polymer, den har mycket god motståndskraft mot avfettningar och andra biltvättskemikalier. Därmed också en god hållbarhet. Mekanisk nötning är det som sliter ner lackbehandlingen, t ex svamptvätt utan att ha spolat av bil noggrant innan eller en snöborste som flertalet gånger stryks direkt mot lacken (Tips, lämna nån centimeter snö på lacken så stråna inte har direktkontakt).

Den keramiska behandlingen är marginellt mer tålig mot uppkomsten av repor, de repor som uppstår är dock i de ytliga fallen helt i lackskyddsytan. Vi ser en skillnad på hur mycket färre märken de blir från flugor på en keramiskt lackbehandlad bil. Ytan är hårdare och flugan har inte lämnat samma islagsmärke och frätskada som på en bil behandlad med de klassiska lackbehandlingarna.

Så för att göra någon form av rekommendation, du som tvättar din bil ofta i en spoltvätt utan borstar och inte använder t ex snöborste eller annan mekanisk åverkan på lacken. För dig fungerar den klassiska DITEC lackkonservering bra.

För dig som är lite mer ”hands on” på lacken med tvättsvamp, snöborste och kanske kör mycket är DITEC Ceramic Ultra ett bra val.

Den bästa tiden att utföra en lackbehandling!

Den bästa tiden att utföra en lackbehandling är nu, du får bort flugorna i fronten samt ett optimalt skydd inför kommande höst och vinter! Det är under vinterperioden som lackbehandlingarna gör störst nytta och du märker skillnaden vid tvätt av bilen. Du kan välja mellan polering + 1-års lackskydd, DITEC klassisk lackkonservering och DITEC Ceramic Ultra keramisk lackbehandling. Vilken behandling du ska ha beror på ålder och skick på din lack idag. Det kan du diskutera med oss.

Välkommen in och ta bort alla sommarens smuts samt få ett bra skydd inför vintern! Boka nu: 08-6650810 / jorgen@j-sandell.se

Att tänka på under hösten!

Under den kommande hösten är det bra att tänka på att hålla alla dräneringskanaler fria från löv. Löven lägger sig i nedanför vindrutan och brukar samlas i alldeles för små silar. Töm dessa regelbundet och gör rent från löv, annars riskerar du vattenläckage in i kupén om dräneringskanaler är igensatta! Löv som ligger på lacken en längre tid kan skapa frätskador som måste poleras bort.

Bilarna vi får in nu för behandling har ofta vita handformade märken vid handtag, det är solkräm som även den sätter sig ganska hårt i lacken och måste poleras bort.

Sida 1 av 1512345...10...Sista »